top of page
Sök
  • lenareidun

Julfest med "Ladys Fellowship"

Uppdaterat: 15 dec. 2019

Den 8 december, årets sista "Second Sunday" i Smyrna church, Galle arrangerades en festlig och högtidlig julavslutning för våra fadderbarn med sina mammor, far- och mormödrar En stämningsfull ljusceremoni hölls. Både kvinnorna och barnen framträdde med olika sketcher och sångnummer och det bjöds så klart på Lankesiska förfriskningar som sig bör.

Rita Kohomban, huvudansvarig för Smyrnas fadderbarnsverksamhet, har tagit initiativ till och är den som i många har varit den drivande kraften för att kvinnor och deras barn skall få möjlighet till social samvaro i det som kallas "Ladys Fellowship". Denna gemenskap är verkligen ett namn värt namnet! Att få samtala, sjunga, spela upp sketcher och äta lunch tillsammans en gång i månaden är guld värt och mycket uppskattat av både vuxna och barn.

Childrens Welfare Fund har idag ett fyrtiotal fadderbarn och fler barn står på kö att få en fadder. Om du som läser detta känner att du skulle vilja vara med och hjälpa ett behövande barn, eller vill ha mer information är du hjärtligt välkommen att höra av dig till


4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page