top of page
Sök
  • lenareidun

"CHILDRENS DAY"- BARNENS DAG FIRANDE!

Det har varit många svårigheter och motgångar under de senaste två åren.

Pandemi. Ekonomisk kris. Skenande inflation och brist på nödvändiga basvaror.

Då värmer det lite extra i hjärtat när man får sådana här bilder från våra medarbetare på Sri Lanka. Att de ändå fortsätter det goda arbetet med sitt stora engagemang och framtidstro! Att det ordnas roliga aktiviteter för barnen som under långa perioder varit hänvisade till inomhusaktiviteter på grund av smittspridning och restriktioner.


Som här när barnens dag firas med att åka på utflykt till en stor lekplats, där det också fanns en pool. Att få springa, leka, plaska och känna glädje. Och att få äta lunch på restaurang och sedan njuta av en glasstrut, det är lyx det! Det går inte att ta miste på lyckan både hos barnen och de vuxna!


Att känna tacksamhet och uppskattning för det man ändå har visas på många olika sätt i Sri Lanka. Till exempel har lärarna på Smyrnakyrkans förskola uppmärksammats under "Teachers day" där Hirusara daycares 4 och 5-åringar går.


Arbetet fortsätter och vi känner att det ingjuter hopp och tro. Det finns inte bara mörker här i världen, det finns också massor av goda krafter och kärlek!Glassutdelning :)

Barnen på förskolan ger blommor till sina fröknar

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page