top of page
Sök
  • Skribentens bildDaniel Svensson

TACK!


Vi vill med detta inlägg TACKA ALLA som var med och firade Frank och Lenas far, Bertil Nilsson när han fyllde 85 år i början av maj.

Istället för presenter och blommor ville han att eventuell uppvaktning skulle gå till gatubarnsprojektet "Day care center-Hirusara"-förlängningen av hans pionjärarbete på Sri Lanka för drygt femtio år sedan ( se fliken "Historia")

Detta hörsammades verkligen och det blev en glädjens och kärlekens dag, där många vänner kom från när och fjärran för att uppvakta honom med tal, sång, bildvisning från Sri Lanka och trevlig samvaro.

Vår kusin Ingvar Nilsson, Kungälv fyllde 60 år i april, och även han har hjärta för vår verksamhet för de hemlösa barnen i Galle city. Även han ville att uppvaktningen skulle gå till detta projekt och vi har nu sammantaget kunnat göra ett välbehövligt bidrag till det stora och kostsamma arbete, som pågår med skolgården utanför centret.

Snart kommer våra skyddslingar att ha en plats att leka på utomhus med gräsbevuxna ytor att springa på, gungor, sandlåda, basketbollkorg, rutschkana m.m

Gud leder sitt verk på Sri Lanka vidare och det är fantastiskt att kunna vara en del i detta. Vi ser upprepade gånger hur välregisserat arbetet är ovanifrån, och hur olika människor känner sig manade att hjälpa till, när det som bäst behövs!

ÄNNU EN GÅNG,TUSEN TACK TILL ALLA ER SOM VARIT MED OCH HJÄLPT TILL!

Från vänster: Inger och Jörgen Algesund (missionärskollegor under åren i Thailand och Bertil och Reidun Nilsson, under 85-årsfirandet i Betaniakyrkan i Värsås


11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page