top of page
Sök
  • lenareidun

Med hopp om en bättre framtid

Österns pärla Sri Lanka, ett land som drabbats av så många tragedier inklusive en förödande tsunami 2004 och ett decennier långt inbördeskrig som slutade 2009, står nu inför enorma ekonomiska problem och de konsekvenser detta medför.

Brist på basala och livsnödvändiga varor såsom mat, mediciner och bränsle och en inflation på mer än 50% har kastat stora delar av befolkningen in i fattigdom.

Tack vare fortsatt stöd från våra trogna faddrar, månadsgivare och andra sponsorer har Childrens welfare Fund kunnat fortsätta att hjälpa till på ett meningsfullt och livsavgörande sätt. Ingjuta kämparvilja och hopp.


Under förra årets otroligt svåra förhållanden har Smyrna, Hirusara Daycare center och fadderbarnsverksamheten varit igång utan avbrott. Svårigheter och problem som varit på grund av läget i landet har fått lösas efter hand.

Då och då har det till och med varit möjligt att bryta vardagens rutiner med roliga aktiviteter för barnen. Så underbart och befriande att få lättnader i restriktionerna och kunna njuta av roliga upplevelser igen!


Vi blickar nu fram mot ett nytt år där behoven fortsatt kommer vara mycket stora. Det är oroligt och hårda tider på många håll i världen och även här i Sverige är det tufft för många.

Ett innerligt tack till er som trots detta känner att ni vill stödja vårt hjälparbete på Sri Lanka.

Vi tror verkligen att det tillsammans går att påverka och förändra förhållanden till det bättre. Att ge barn framtidstro och möjligheter till en ljusare framtid!

Vi ser fram emot att få fortsätta detta hjälparbete med er som har möjlighet och vill, tillsammans med våra samarbetspartners i Smyrna Church, Galle Sri Lanka.


Några bilder från vanlig vardag, utflykter och festligheter under året som gått.

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page