top of page
Sök
  • lenareidun

Arbetet inom Childrens Welfare Fund fortsätter!

Trots de stora svårigheter Sri Lanka genomgår i dagsläget fortsätter vårt stöd utan avbrott till de projekt som bedrivs inom Childrens Welfare Fund! Ett stöd som mer än någonsin gör skillnad för de som drabbas mest- de fattigaste och mest sårbara familjerna och deras barn.


Det 25-tal fadderbarn som vi förmedlar fadderpengar till får fortsatt stöd utan avbrott och

gatubarnsprojektet Smyrna, Hirusara daycare center har kontinuerligt varit igång förutom under de kortvariga avbrott när situationen i Galle varit alltför kaotisk. Det 20-tal barn som kommer till dagcenter får fortsatt det de behöver av daglig omsorg, mat och nödvändigt material för sin skolgång. Det har även varit möjligt att genomföra en tandhälsokontrollkontroll av alla barn under våren. Viktigt och nödvändigt för våra barn!

Med de medel som finns tillgängliga fortsätter också det pedagogiska arbetssättet för att barnen ska stimuleras, utvecklas och få redskap för framtiden. Bland annat har barnen fått lära sig hur man sår och odlar grönsaker, vilket går utmärkt även i tomma rissäckar :)


Vi vet inte hur framtiden ser ut och åt vilket håll utvecklingen i Sri Lanka kommer att gå. Vi vet dock att våra medhjälpare i Galle fortsätter oförtröttligt sitt arbete med att ge stöd och hjälp- vilket är möjligt enbart tack vare alla glada givare!


Varmt tack för er fina insats!
15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page