top of page
Sök
  • Skribentens bildDaniel Svensson

Välkommen tillbaka till Hirusara, Deena!


Strax innan jul hade vi glädjen att kunna återanställa den lärarinna som fanns med vid starten av Hirusara Daycare center och som var med och byggde upp verksamheten de första åren. Mrs. Deena är nu tillbaka från sin barnledighet och ansvarar återigen för den pedagogiska verksamheten på centret.

Mrs. Deena är utbildad lärarinna och har även specialkompetens för att arbeta med barn som har särskilda behov, vilket kommer väl till pass när hon stöttar våra barn som haft en tuff start i livet och som behöver mycket uppmuntran, stöd och hjälp med sitt skolarbete för att komma ikapp sina jämnåriga kamrater. Välkommen tillbaka!!

 

 


20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page