top of page
Sök
  • Skribentens bildDaniel Svensson

Välgörenhetsmässa och Loppis


Söndagen den 2 mars arrangerades en Mässa och Loppis i Nossebro, där intäkterna oavkortat gick till vårt gatubarnsprojekt i Galle på Sri Lanka: Hirusara Daycare center.

Vi fick otroligt mycket positiv respons både före, under och efter mässan från den lokala tidningen, företag i trakten som skänkte vinster till vårt lotteri, sponsorer som bl.a bidrog med varmkorv och bröd och privatpersoner som bakade till kaffeserveringen.

Många frivilliga erbjöd sig också att hjälpa till under mässdagen och allmänheten visade sitt stöd och uppskattning genom att komma!

Det blev en fantastisk dag genomsyrad av kärlek, glädje och givmildhet och vi är så otroligt tacksamma för intäkten på drygt 26 000 kronor, som blev resultatet av denna dagen. Nu kommer vi att kunna finansiera flytten till, och renoveringen av dagcentret Hirusaras nya lokaler där det skall målas, läggas nytt golv, sättas in fönsterluckor, inhandlas ny gasspis, nytt kylskåp, matbord och annat smått och gott!

En del av målningsarbetet har redan påbörjats men under maj månad kommer renoveringen att komma igång på allvar, och vi ser fram mot större och mer praktiska lokaler för personalen och våra fantastiska "Hirusara-barn" !

Många besökare kom till mässans modevisning, som var en av programpunkterna under dagen.

Mässkommittén fr.vänster Annette Dunhäll, Lena Svensson, Aina Falkås, Veronica Bjursell och Carina Nilsson


4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page