top of page
Sök
  • Skribentens bildDaniel Svensson

Uppföljning av våra projekt


Jag (Lena Svensson) befinner mig just nu på "Österns pärla", Sri Lanka. Efter två veckors semester och rundresa i landet, skall jag nu under en månads tid besöka och följa upp både gatubarnsprojektet i Galle och våra fadderbarn.

Som representant för vår organisation, skall jag följa arbetet på plats och se hur vi kan arbeta vidare och utveckla verksamheten i framtiden. En resedagbok har skrivits under vistelsen, där ni kan läsa olika inlägg som handlar både om landets kultur och om social hjälpverksamhet som jag kunnat vara delaktig i under min tid här.

De nästkommande fjorton dagarna skall tillbringas i Galle, där fokus skall läggas på vårt projekt Hirusara "Daycare center"-verksamheten som är till för gatubarnen i Galle city och som startades för exakt ett år sedan. Jag kommer att fortsätta göra inlägg i resedagboken under denna tid och om ni vill läsa mina rapporter och se nytagna bilder, kan ni gå in på webbadressen: www.resedagbok.se/childrenswellfarefond

En egen brunn för fem, mycket fattiga familjer i en liten by utanför Baddegama (7 km från Galle) håller på att grävas..här är pastor Mark, Christie, Rita, Indrani (pastorsfrun i Baddegama) och jag på besök för att se hur arbetet fortskrider.


5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page