top of page
Sök
  • lenareidun

10 års jubileum!

Smyrna, Hirusara Daycare center, Gatubarnsprojektet som började med en tanke. Tanken som utvecklades till en vision. Visionen att det skulle finnas en trygg och säker plats för barn och ungdomar i staden Galle vid sydvästra kusten av Sri Lanka. Utsatta barn som annars skulle tillbringa sina dagar på gatorna. Med stor risk för utnyttjande av olika slag, undernäring och med minimal chans till en fungerande skolgång.


För tio år sedan blev visionen en verklighet. Vi kan nu konstatera att det varit och fortfarande är, ett framgångsrikt och välsignat arbete bland dessa de minst privilegierade, utsatta och behövande barnen. Den hjälp vi kan ge tack vare våra månadsgivare och andra gåvor som skänks förändrar drastiskt människors liv. I förlängningen hoppas vi att de som nu får hjälp så småningom skall stötta andra individer.


Med små medel kan stora ting uträttas när man slipper mellanhänder.

Childrens Welfare Fund. En liten organisation, ideellt arbete, inga mellanhänder och omkostnader som endast består av bankens avgifter samt webbsidans kostnad. Vårt arbete på Sri Lanka går att driva med relativt små medel och tack vare den korta väg det är mellan givare och de behövande.

Vill du också vara med och hjälpa? Varje krona gör skillnad och bidrar till att Hirusara Daycare center kan fortsätta sin verksamhet och ge dessa barn chans till en bättre framtid!


Varmt tack!


Bankgiro: 726-1548 Swish: 123 214 57 8717 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page